Privatkunder

Privatkunder

Mangler du hjælp til at få installeret strøm, sluttet nye lamper til eller er du i gang med den store renovering? Romme EL tilbyder hjælp med alle former for el-installationer i dit private hjem. Vi kører på hele Lolland-Falster med udgangspunkt i vores beliggenhed i Øster Ulslev.

Om det er indendørs belysning eller udendørs, om du skal have lavet nye stikkontakter, eller flyttet de nuværende – så kan vi være behjælpelige. Er du i tvivl om, hvad den bedste og smarteste løsning vil være i dit tilfælde, giver vi altid gode råd og vejledning. Vi rådgiver dig om, hvordan du vælger de produkter, der i sidste ende giver dig mest for pengene.

Vi kan også hjælpe med el i forbindelse med nybyg. Her er det vigtigt eksempelvis at få placeret stikkontakter der, hvor det giver bedst mening for din dagligdag. Kontakt os gerne, så kan vi rådgive dig om, hvor det giver bedst mening at placere dine stikkontakter. Derudover kan vi hjælpe med el-installationer i køkken og badeværelse, alt efter hvad du står og mangler.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skal du bruge en professionel elektriker? Så står vi klar til at hjælpe dig.